Over ons

Ontdek meer over de initiatieven van Beurtvaartadres, TLN en evofenedex m.b.t. digitalisering

Hulp nodig bij data en digitalisering?

Om de logistieke keten optimaal te ondersteunen hebben Beurtvaartadres, TLN en evofenedex aanvullende informatie en diensten m.b.t. digitalisering. Lees hier er hier meer over.

Al meer dan 95 jaar staat Beurtvaartadres klaar voor de Nederlandse supply chain. Beurtvaartadres optimaliseert logistieke processen met innovatieve producten en gebruiksvriendelijke oplossingen. Zo helpen zij de keten tijd en kosten te besparen. Bij Beurtvaartadres ben je aan het juiste adres voor: de digitale vrachtbrief, import en export zaken en een compleet assortiment vervoersdocumenten.

De uitdaging om Nederland bij de top van de logistieke wereld te houden, betekent een continue vernieuwing van bedrijfsprocessen, het zoeken naar verdergaande samenwerkingen in de keten en het bevorderen van vaak digitale voorzieningen. Maar zie deze uitdagingen maar eens te combineren met je ‘day-to-day’ werkzaamheden.

TLN wil je graag ondersteunen bij deze uitdagingen en heeft een innovatie team in het leven geroepen. Dit team volgt ontwikkelingen, bekijkt de toepasbaarheid van de ontwikkelingen in de sector en specifieke deelmarkten, informeert je hierover, inspireert en koppelt aanbieders aan je en andere leden om elkaar te helpen stappen te zetten.

In gesprek met evofenedex over digitalisering

In de ideale wereld is data realtime beschikbaar, aan elkaar gekoppeld, hebben medewerkers een digitale mindset en loopt je logistieke proces op rolletjes. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Ondernemers vinden het lastig om daadwerkelijk ‘digitale’ stappen te zetten. Ze weten niet waar ze moeten beginnen en de medewerkers zijn onvoldoende digitaal vaardig. Op www.evofenedex.nl/digitalisering tref je informatie, tools en oplossingen om jouw organisatie praktisch verder te helpen met data en digitalisering.

In een week keuze uit vijf webinars

De webinars vonden live plaats. Na inschrijving ontving je van ons een automatische bevestiging per mail. Wil je de webinars van de Week van de Digitalisering terugkijken? Druk dan op de onderstaande button!

Webinars terugkijken